Minik Laleler’e Doğal Afet Eğitimi

Minik Laleler Kreş ve Anaokulu’nda (MİLA) Kızılay Afet Eğitim Semineri Düzenlendi. 1 Kasım 2019 tarihinde saat 10.00’da başlayan seminer, Kızılay Haftası sebebiyle öğrencilerin Kızılay’ın faaliyetlerine dair bilgi edinmeleri ve afetler konusunda bilinçlenmeleri amacıyla gerçekleştirildi.

Seminere Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çam, Okul Müdürü Öğr. Gör. İbrahim Burçin Asna, Kızılay Doğu Anadolu Bölge Müdürü Baran Akar, Müdür Yardımcısı Yusuf Artuç, MİLA öğretmen ve öğrencileri katılım gösterdi.

Etkinlik kapsamında bir sınıf afet eğitimi için uygun hale getirildi ve öğrencilere Kızılay Doğu Anadolu Bölge Müdürü Baran Akar tarafından doğal afet eğitimi verildi. Kısa bir deprem tatbikatı ve soru-cevap faslının ardından etkinlik sonlandırıldı.